Esab SGX

Automaattinen leikkauslaitteisto plasma- ja kaasuleikkaukseen. Järjestelmän suunnittelussa on hyödynnetty ESABin huipputason teknologiaa, jonka hinta on kilpailukykyinen myös pienille pajoille ja valmistajille. SGX on kestävä ja suorituskykyinen kone, joka voidaan varustaa jopa kolmella poltinvaunulla, mukaan lukien enintään kaksi kaasupoltinvaunua ja yksi plasmapoltinvaunu, joka voidaan varustaa ESABin m3-IGC-hienosädeplasmalla. Laitteessa on edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten helppokäyttöinen, kosketusnäytöllä varustettu Vision® T5 CNC-ohjaus varustettuna automaattisella sijoittelulla sekä automaattisilla kaasusäädöillä ja plasma-automatiikalla.

Suorituskyky ja tarkkuus on taattu järeän rungon, hienotyöstettyjen vastinpintojen ja lineaarijohteen ansiosta. Tukeva rakenne takaa tasaisen liikkeen, korkean tarkkuuden ja pitkän käyttöiän. SGX mahdollistaa korkeamman tuottavuuden ja lyhyet leikkausajat hyödyntämällä kaksipuolisia, suurinopeuksisia AC-käyttöjä sekä nopeaa polttimen ylös-alas-liikettä.

Lattiapinta-alan tarve on pieni SGX-leikkauskoneen kompaktin rakenteen ansiosta. Kiskojen pituus on valittavissa pituussuunnassa yhden metrin välein asiakkaan toiveiden mukaan. Automatisoitu toiminta on vaivatonta integroidulla prosessitietokannalla ja helppokäyttöisellä kosketusnäytöllä varustetulla Vision T5 CNC:llä, jolla voidaan ohjata kaikkia ESABin plasma- ja kaasuleikkausprosesseja.

Vakiovarusteisiin lukeutuu myös kaasunohjaus kaasuleikkauksessa, joka vaihtaa automaattisesti matalan ja korkean esilämmityspaineen välillä. Kaasujen säätimet sijaitsevat koneen kyljessä, jossa ne ovat käyttäjän ulottuvilla siten, että käyttäjä voi säätötoimenpiteiden aikana tarkkailla polttimia.

SGX voidaan varustaa useilla eri plasmoilla aina yksinkertaisista paineilmaplasmoista täysautomaattisiin 360 A:n hienosädeplasmoihin. Kone voidaan varustaa ESABin m3 Plasma® -järjestelmällä jopa 50 mm:n rakenneteräksen leikkausta silmällä pitäen. m3 Plasma -järjestelmä saavuttaa ensiluokkaiset leikkaustulokset eri materiaalityypeillä ja -paksuuksilla, ja tuloksena on korkealuokkainen leikkauspinta pienellä kuonamäärällä, joten jälkipuhdistustarve on alhainen. Koneen CNC-ohjauksen integroidussa prosessitietokannassa on automaattinen kaasunohjaus prosessiasetusten nopeaa ja helppoa määritystä varten, eikä arvailulle jää sijaa.

SGX on saatavana eri kokovaihtoehtoina aina 2 500 mm:n levyiselle levylle ja jopa kahdelle 6 000 mm:n pituiselle levylle pituussuunnassa. ESABin uusin leikkausjärjestelmä on saatavana alaimupöydillä ja suodatinyksiköillä plasma- ja kaasuleikkausta varten.

Vieritä ylös