Esab Crossbow

Siirrettävä leikkausratkaisu
Pienikokoinen ja kevyt Crossbow on helppo siirtää käyttökohteeseen. Pienen kokonsa ansiosta se sopii ihanteellisesti pieniin tuotantotiloihin, huoltokorjaamoihin, alan oppilaitoksiin tai siirtokäyttöön suurissa laitoksissa ja rakennustyömailla.

Edullinen leikkausratkaisu 
Automaattiset toiminnot ja käyttäjäystävällinen CNC-ohjaus tarjoavat monikäyttöisen poltto- tai plasmaleikkausprosessin samassa paketissa edulliseen hintaan. Tarkkuusohjainkisko varmistaa poikkipalkin vakaan liikkeen ja leikkauspolttimen täyden tuen tarkkaan, luotettavaan leikkaukseen. Lineaarikiskot minimoivat värinän leikkauksen aikana koko työskentelyalueella.

Joustava menetelmäratkaisu
Crossbow voidaan varustaa kaasu- tai plasmapolttimella tai molemmilla. Plasmalla voidaan leikata seostamatonta terästä tai alumiinia jopa 20 mm:iin saakka sekä ruostumatonta terästä aina 15 mm:iin saakka. Kaasulla voidaan leikata seostamatonta terästä jopa 100 mm:iin saakka. Yksinkertaisen, valikko-ohjatun käyttöliittymän ansiosta toiminnan opettelu ja laitteen käyttö on helppoa. CNC-ohjauksessa on kattava 24 makron kirjasto, joka minimoi ohjelmoinnin ja asetusajan. Omia muotoja on helppo luoda mittoja muuttamalla, jolloin lisäohjelmointia ei tarvita. Omia ohjelmia on mahdollista laatia M- ja G-koodiohjelmoinnilla. Off-line-koodatut NC-ohjelmat voidaan siirtää koneeseen normaalin USB-liitännän kautta.

Vieritä ylös