Esab Rebel EMP 320 IC

Erittäin laadukas kannettava hitsauskone konepajalle tai kentälle. Rebel 320:sta, saadaan jopa 350 ampeerin tuotto. Hitsausominaisuudet ovat myös hyvät 1,2 mm täytelanka / 1,2 mm umpilanka.

Automaattisesti mukautuvat käynnistysparametrit tuottavat tarkan ja käyttötilanteeseen soveltuvan sytytyksen joka kerta langan tyypistä ja mitoista riippumatta.

Käyttäjäystävällinen TFT-näyttö, usealla kielivaihtoehdolla, sisältää varaosaluettelot ja hitsausparametrioppaat kaikille menetelmille. Ensiluokkaisen siirrettävyyden tarjoava 31,4 kg:n painoinen kone voidaan nostaa käsin tai siirtää kuljetusvaunulla.

Korkea kuormitusaikasuhde sekä järeä nelipyöräinen langansyöttöjärjestelmä tuottavat suuren nopeuden ja vääntömomentin, minkä ansiosta kone soveltuu haastaviinkin töihin.

Innovatiivinen smart-MIG-toiminto valvoo dynaamisesti kaariarvoja ja mukautuu sopivaksi omalle tekniikallesi, ja tuloksena on tasainen sekä vakaa valokaari. Aseta vain langan halkaisija, materiaali ja levyn paksuus, niin olet valmis hitsaamaan.

Korkea suorituskyky puikkohitsauksessa jopa 5 millimetrin puikoilla. Erinomainen Lift TIG -suorituskyky kaasun säädettävällä esi- ja jälkivirtauksella sekä virran nousu- ja laskukäyrillä.

Kaasulle on kaksi tuloliitäntää – yksi MIG-menetelmälle ja yksi TIG-menetelmälle – jotka voidaan liittää samanaikaisesti. Koneen sisäinen TIG-kaasun magneettiventtiilin ansiosta TIG pistoolin kädensijassa ei tarvita manuaalista venttiiliä.

Vieritä ylös